Επιπλα

Εαν επιθυμείτε έπιπλα Θεσσαλονίκη , τότε είμαστε εδώ για εσάς! Η βιοτεχνία επίπλων, κουζίνας και ντουλάπας “Ζουμπούλης Βασίλειος”, κατασκευάζει έπιπλα όλων των ειδών για το σπίτι ή το εξοχικό σας. Όλα τα έπιπλα μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας σε τιμές χονδρικής και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η βιοτεχνία μας, κατασκευάζει τα έπιπλα στη στο εργαστήριό μας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και η παράδοση γίνεται στη Θεσσαλονίκη αλλα και σε διάφορες άλλες γειτονικές πόλεις της Θεσσαλονίκης.

Διαδικασια παραγγελιας για τα επιπλα σας

Κατόπιν συνενοήσεως, ερχόμαστε στο χώρο σας, καταγράφουμε τις απαιτήσεις και τα έπιπλα που επιθυμείτε να κατασκευάσετε και στη συνέχειασχεδιάζουμε για εσάς, το έπιπλο με τα υλικά που σας αρέσουν.

Στη συνέχεια, εφόσον κατασκευαστούν τα έπιπλά σας, κατόπιν συνεννοήσεως, μεταφέρουμε στο χώρο σας τα έπιπλα που έχετε παραγγείλει και τα τοποθετούμε στο σημείο που επιθυμείτε.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα έπιπλα σας, είναι άριστης ποιότητας ωστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην ποιότητα όσο και στην εμφάνιση.

Όλα τα έπιπλα μας, είναι σε τιμές χονδρικής!! Εύκολη και άμεση εγκατάσταση αν είστε απο Θεσσαλονίκη